#Kampaň

V tejto sekcii našej stránky PROSEKUJ.sk Vás v krátkosti prevedieme jednoduchými krokmi ako sa zapojiť do našej kampane s mottom: “Prosecco stojí menej ako terapia” na sociálnej sieti Instagram.

#1

Kliknite si na naše stránky www.prosekuj.sk a vyberte si z našej ponuky prosecco, ktoré Vás najviac zaujalo a urobte svoj prvý nákupprostredníctvom nášho e-shopu. Nezabudnite, to pravé prosecco sa rodí iba v oblasti Valdobbiadene!!!

#2

Ku každej Vašej objednávke od nás odbržíte balenie, ktoré vyčaruje úsmev na tvári. Krabice sú ručne opečiatkované našim mottom a pri Vašom obľúbenom proseccu bude vždy pribalená obálka, ktorá bude obsahovať štýlovú nálepku: “Prosecco stojí menej ako terapia.”

#3

Prihláste sa na Váš účet Instagramu a nájdite si nás: @prosekuj. Dajte nám follow a buďte ako prví informovaní o našich novinkách, prebiehajúcich alebo plánovaných akciách. Sledujte vtipné príbehy a hlavne kampane, ktoré budeme priebežne pridávať na náš profil.

#4

Zoberte si so sebou Vaše obľúbené Prosecco VAL D’OCA kamkoľvek so sebou. Nalepte nálepku, odfoťte, pridajte Vaše story na Instagram a označte nás: @prosekuj. Každé Vaše story budeme re-postovať. Nezabudnite, čím vtipnejšie tým lepšie, však predsa: “Prosecco stojí menej ako terapia.”